Loading...

Najčastejšie otázky

  • Je stanovená minimálna hodnota objednávky?

Nie je, vyjdeme v ústrety vždy každej objednávke. Je však potrebné brať do úvahy, že objednávky v hodnotách stokorún, pre nás majú nízku prioritu a prednosť majú objednávky s vyššou hodnotou.

  • Môžem nakupovať po jednotlivých kusoch? Tak, ako vidím u vás na e-shope?

Áno, pretože poskytujeme XML feed, kde je tovar často rozdelený na konkrétny variant alebo farbu, je umožnené objednávať presne tak ako vidíte. Nutné je však vziať do úvahy, že na nás je napojené väčšie množstvo eshopov a preto sa môže stať, že danú farebnú variantu výrobku vypredáme skôr, ako ju u nás objednáte. Preto odporúčame vytipovaný tovar objednať po katróne a to tak, že nám napíšete email. Tovar v kartóne predávame tak, ako je nabalený, tzn. ak je v kartóne mix farieb, predávame kartón v mixe.

  • Kedy je počas dňa najlepšie odoslať objednávku?

Kedykoľvek. Každý všedný deň je uzávierka objednávok o 9:30, pokiaľ teda objednáte do tohto času, ešte v ten istý deň Vám príde faktúra pre zaplatenie. V prípade osobného vyzdvihnutia obdržíte email, že je zásielka pripravená a faktúru obdržíte pri platbe v hotovosti.

  • Za ako dlho je objednávka pripravená na vyzdvihnutie alebo odoslanie po zaplatení?

Ak je objednávka vytvorená do 9:30, ten istý deň je pripravená na osobné vyzdvihnutie - vždy Vám príde email, že je tovar zabalený a pripravený na vyzdvihnutie. V prípade poslania zásielky kuriérom, odosielame po pripísaní čiastky na účet. Pokiaľ platba dorazí najdlhšie do 9:30 nasledujúci deň, ten istý deň odosielame.

  • Ako prebieha reklamácia?

K reklamáciám pristupujeme kladne. Tovar je nutné poslať priamo k nám na adresu prevádzky uvedenú v kontaktoch a to prostredníctvom DPD kuriéra nebo PPL - Slovenskú/Českú poštu ani nič iné neakceptujeme. Možné je aj tovar doviezť osobne. Je nutné vždy pred odoslaním alebo privezením reklamácie nás informovať a to formou emailu, kde je nutné uviesť názov produktu, id produktu uvedený na eshope + číslo faktúry (vs platby), z ktorej bol daný produkt. Akonáhle nám dorazí reklamovaný tovar na sklad, vystavujeme naň príjmový doklad a vymeníme za nový produkt, ktorý pridáme do nasledujúcej objednávky.